Om oss

Vi är ett byggföretag med fokus på ventilation. Vi känner stor stolthet över att vara experter på något som faktiskt är livsviktigt, nämligen luft. Vi ser till att ni får ett behagligt inomhusklimat genom skräddarsydd ventilation anpassad efter era önskemål.

Genom erfarenhet, engagemang och höga målsättningar vill vi vara det självklara valet vid ventilationsarbete i och runt Nyköping. Detta är hela tiden vårt mål och vi ser därför alltid till att göra jobbet med största möjliga precision och service.

Erfarenhet och tillgänglighet

Genom massvis med erfarenhet i ventilationernas varje skrå, samt flera andra yrken i byggbranschen, är vi att lita på. Och om inte detta skulle vara nog så har vi ett enormt nätverk i byggsvängen redo att backa upp oss i sakfrågor och tjänster. Du kan alltid nå oss om du har några frågor eller helt enkelt bara vill veta mer om oss. Vi ser inte bara till att utbilda våra anställda till goda hantverkare, utan också till goda kommunikatörer. Detta för att du helt enkelt ska slippa ringa den huvudansvarige för bygget varje gång du har en fråga.

Vårt jobb är livsviktigt

Som experter på ventilation vet vi hur viktig en väl fungerande ventilation är. Bra luft i en byggnad är väsentligt för att vi människor ska prestera och må bra. Med denna vetskap i bakhuvudet är det med lätthet i stegen våra anställda går till jobbet varje dag. Så vill du ha experthjälp med ventilation, så är det bara att höra av sig – vi gör gladeligen jobbet.