Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom ventilation, allt från små servicejobb till större projekt i och runt Nyköping. Vi skriver också gärna serviceavtal, som innebär att det är vi som ser till att underhålla din byggnads ventilation. Är du osäker på vart du ska vända dig i början på ditt byggprojekt så kan du alltid ringa oss. Vi har utöver expertis inom ventilation också ett brett kontaktnät i byggbranschen och kan med all säkerhet hjälpa dig att ta ditt första steg i rätt riktning.

Vi gör luften lättare att andas

De flesta av oss förstår lite om allt inom byggbranschen, men inte särskilt mycket om ventilation. Luften är inget man går runt och funderar över förrän den luktar illa eller den är tung att andas. Men då kan det redan vara försent. Luft kan nämligen vara farlig utan att man märker något. Därför är det viktigt att då och då genomföra kontroller och besiktning på sitt ventilationssystem. Detta ingår i våra tjänster och är något vi kan hjälpa till med.

OVK-besiktning och åtgärder

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är något som skall göras regelbundet i de flesta byggnader. Detta för att säkerställa att inomhusklimatet är bra och ventilationssystemet fungerar som det ska. Så även om man inte misstänker dålig luft så bör man alltså ändå genomföra en OVK-besiktning då och då. För att genomföra denna besiktning så krävs det att man har ett OVK-certifikat, vilket vi har. Vi kan alltså inte enbart erbjuda installation av ventilationssystem, utan också se till att det, år efter år, fungerar som det ska.