Ventilation för en bra inomhusmiljö

Vi spenderar allt mer tid inomhus, och därför är det viktigt att vår inomhusmiljö är frisk och hälsosam. Ett sätt att göra detta är att ha en bra ventilation i ditt hem eller på ditt kontor. Dålig ventilation kan leda till många hälsoproblem, och kan också skapa både mögel och fukt i ditt hem. Det finns många tecken på att ventilationen i ditt hus är dåligt och måste kollas igenom. Förutom fukt och mögel finns det även andra tecken, som problem med allergi och att dina fönster immar igen. Om du misstänker att du har problem med din ventilation kan vi komma ut och inspektera ditt hus. Vi kommer sedan att komma fram till en lösning som passar dig och dina unika behov.

Bra ventilation sparar på energikostnaden

Att ha en dålig ventilation kostar dig pengar eftersom du använder mer energi för att värma upp din byggnad. Det finns olika sorters ventilation som du kan installera i ditt hem beroende på storleken på ditt hus. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt hus. Ett val är att ha ett värmeåtervinningsaggregat som hjälper dig att behålla cirka 75 % av värmen av luften som har vädrats ut. Vilket självklart kommer att leda till att du sparar på dina energiräkningar i framtiden. Inte enbart håller det värmen inne på vintern, men det kommer att hålla huset svalt under sommarmånaderna.

Låt oss hjälpa dig med installationen

Vi har många års erfarenhet inom industrin och är experter på ventilation. Vi kan hjälpa dig med bland annat rådgivning och vad som passar i ditt hem. Självklart erbjuder vi alla våra kunder en kostnadsfri offert. Att investera i din ventilation är att göra en investering för framtiden. Både för dig själv och ditt hus. Vi har som sagt lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa till med både reparation och installation av din ventilation.

Om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra anställda finns alltid där för att svara på dina frågor och hjälpa dig att uppnå dina mål inom ventilation.