Detta är XX Ventilation & Byggservice AB

Vi ser till att ni får ett behagligt inomhusklimat genom skräddarsydd ventilation anpassad efter era önskemål. Genom erfarenhet, engagemang och höga målsättningar vill vi vara det självklara valet vid ventilationsarbete i och runt Nyköping. Detta är hela tiden vårt mål och vi ser därför alltid till att göra jobbet med största möjliga precision och service.

Erfarenhet och tillgänglighet

Genom massvis med erfarenhet av att jobba med ventilation, samt flera andra yrken inom byggbranschen, är vi att lita på. Om detta trots allt inte skulle vara nog har vi ett enormt nätverk inom byggbranschen redo att hjälpa oss när det kommer till sakfrågor och tjänster. Vi ser inte bara till att utbilda våra anställda till goda hantverkare, utan också till goda kommunikatörer. Detta för att du helt enkelt ska slippa ringa den huvudansvarige för bygget varje gång du har en fråga.

Vårt jobb är livsviktigt

Som experter på ventilation vet vi hur viktig en välfungerande ventilation är. Bra luft i en byggnad är väsentligt för att vi människor ska kunna prestera och må bra. Med denna vetskap i bakhuvudet är det med lätthet i stegen våra anställda går till jobbet varje dag. Så vill du ha experthjälp med ventilation så är det bara att höra av sig – vi gör gladeligen jobbet.