Våra tjänster

Vi erbjuder dig lösningar inom ventilation och kan hjälpa dig redan från byggstart till återkommande kontroller för att se till att allt är som det ska. Vi har utöver expertis inom ventilation också ett brett kontaktnät inom byggbranschen och kan med all säkerhet hjälpa dig att ta ditt första steg i rätt riktning.

img

Ventilation

Vi erbjuder tjänster inom ventilation, allt från små servicejobb till större projekt i och runt Nyköping. Vi skriver också gärna serviceavtal som innebär att det är vi som ser till att underhålla byggnadens ventilation.

img

Besiktning av ventilationssystem

Luft kan vara farlig utan att man märker något. Därför är det viktigt att då och då genomföra kontroller och besiktningar av sitt ventilationssystem. Detta ingår i våra tjänster och är något vi kan hjälpa till med.

img

OVK-besiktning och åtgärder

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är något som skall göras regelbundet i de flesta byggnader. Detta för att säkerställa att inomhusklimatet är bra och ventilationssystemet fungerar som det ska. Vi har OVK-certifikat och kan utföra ventilationskontroller regelbundet.

img

Stora som små projekt

Vi erbjuder tjänster inom ventilation, allt från små servicejobb till större projekt i och runt Nyköping.